Wat onze relatie's over ons zeggen:

Wij hebben een aantal van onze relatie's gevraagd hun ervaring te delen, met hun toestemming delen wij deze graag met u : 

 

Prettig samengewerkt met Roy voor een opdracht voor beveiliging van een VIP gelegenheid en evenemententerrein. Zeer professionele opstelling waarbij Roy een scherp oog voor de details heeft wat door de VIP gasten als zeer aangenaam is ervaren. Roy geeft blijk van een erg uitgebreide kennis van de beveiligingswereld die hij zeer snel toe kan passen 

-Dhr vd Bergh opdrachtgever namens Cycloscross Rucphen

 

na 7jaar de Internationale cyclocross te hebben mogen beveiligd gaan we in 2020 op de zelfde locatie het Nederlands Kampioensschap beveiligen in Rucphen

 

 

 

 

 

met ingang van

16-1-2019

 

 

Zijn wij een officieel erkend 

Leerbedrijf voor de opleiding tot beveiliger 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dankzij een relatie welke wij hebben leren kennen op een van onze klussen, kregen wij de kans op voor de organisatie M-ODE de beveiliging te leveren voor 4daags evenement in Amsterdam.
Hoe gaaf  is als je deze mail dan ontvangen mag ...
 Beste Roy,

 

We willen je graag nogmaals even via deze weg enorm bedanken voor je inzet afgelopen week; zelden meegemaakt dat iemand zó toegewijd en betrokken was bij onze events! Heel bijzonder, DANK daarvoor!

MERCI MERCI! 

Met groet,

Iris en Peter Omdat herkenbaarheid voor ons heel belangrijk is zijn we op zoek gegaan naar een partner die onze kleding kon leveren en wij zijn van mening dat we met de ervaring van Rene een betrouwbare partner gevonden hebben.


 

 

 

 

 

 

 

 

 Carnaval Oeteldonk 

25-28 Februari 2017

Dankzij een goede samenwerking met

Goedhart Security en Transport, hebben we een mooi product

neergezet waar wij en de klant erg tevreden mee waren, Op naar de samenwerking voor de toekomst 

na 2017/2018 zijn we ook 2019 weer van de partij.

 


al een aantal jaar is Aedon Security verbonden aan onze evenementen, een fijne samenwerking, met oplossingsgerichte gedachtes en werkwijze

we zijn blij met Aedon Security als Partner voor de veiligheid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De samenwerking tussen W817 group en Aedon Security is ontstaan, door een gezamelijk project, inmiddels hebben we een verbinding op alle facetten van de diensten die door W817 group worden geleverd. 

Wij hebben aan Aedon Securirty een gedreven en waardevolle partner. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit jaar neemt Aedon Security deel aan de #AD6 actie, in de strijd tegen kanker.

Dit doen ze door de berg op te lopen, maar ook door de beveiliging kosteloos te leveren op een door hun georganiseerd evenement op 22 maart 2019 !